0729 991 196

Ziua Tatălui

Alo! Tata! > Ziua Tatălui

„Oricărui copil îi lipsește tatăl dacă nu îl poate admira pe al său.” J. Plaquevent

Conform legii adoptate de Guvernul României în anul 2009, țara noastră sărbătorește Ziua Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Prin urmare, anul acesta evenimentul va fi serbat în data de 8 mai.

Cu fiecare an care trece, lumina reflectoarelor puse pe această zi se intensifică, poate tocmai datorită faptului că românii încep să conștientizeze tot mai mult importanța rolului pe care un tată îl joacă în viața familiei, și mai ales în viața copiilor săi. Asociația Alo Tata susține și promovează principiul necesității prezenței paterne în procesul de dezvoltare sănătoasă a unui copil. Nu este suficient ca tatăl doar să existe, ci este imperativ necesar ca el să se și implice într-un mod activ în tot ceea ce presupune relația cu copiii și creșterea și educarea acestora. Tatăl este personajul care influențează în mod crucial dezvoltarea copilului, fie prin implicare, fie prin neimplicare.

Evenimentul de anul trecut din Timișoara s-a desfășurat în data de 10 mai și a fost un real succes. Peste 5.000 de participanți s-au bucurat de o zi plină de voie bună. Mai mult de 100 de voluntari au stat la dispoziția celor prezenți, asistându-i în cadrul celor 33 de ateliere cuprinzând 48 de activități diferite: cursă cu obstacole, karaoke, ateliere practice (tâmplărie, olărit, gătit, lucrul manual etc.), jocuri de echipă, tiroliană ș.a. Mulți tătici au redescoperit bucuria de a petrece timp alături de copii, iar copiilor li s-a îndeplinit dorința de a-l avea pe tata numai pentru ei, de a se juca împreună și de a râde nestingheriți de îndatoririle cotidiene. (Pentru mai multe informații despre Ziua Tatălui 2015 la Timișoara, click AICI.)

Asociația Alo Tata organizează și în acest an evenimente speciale în Timișoara și nu numai, cu scopul de a încuraja apropierea dintre tați și copii. Într-o atmosferă relaxantă, numeroasele activități pregătite își propun să sudeze legătura dintre tați și copiii lor, sub emblema jocului și a veseliei.

Toate Edițiile

Schimbarea sănătoasă începe de-acasă!

Anunț!

Dacă doriți să organizați un eveniment Alo! Tata, fie să vă alăturați nouă ca voluntar sau responsabil de atelier/activitate, ne vom bucura să stăm de vorbă în acest sens.

Direcționează până la 3,5%

Implică-te alături de noi cu idei, articole, proiecte sau financiar, fie cu cei 2% până la 3,5% direcționați personal fie motivând firma la care lucrezi să ne susțină cu cei 16% din impozitul pe profit.