0729 991 196

O Clipă pentru Toată Viața

Alo! Tata! > O Clipă pentru Toată Viața

Campania “O Clipă pentru toată viața” are ca scop strângerea de fonduri pentru reamenajarea secției de Neonatologie a Maternității Odobescu din Timișoara.

Campania vine ca o soluție a creșterii numărului de nașteri premature și a condiției învechite a secției cu o suprafață de 310 mp care a beneficiat de ultima reabilitare în anul 1990, iar ultima zugrăvire în anul 1997. În această secție se nasc zilnic prematuri, la doar 6-7 luni de sarcină, unii și mai devreme, cântărind 1 kg sau chiar mai puțin și care pentru a supraviețui au nevoie de 2-4 luni de spitalizare în condiții speciale care să le asigure șansa la viață, creșterea și dezvoltarea corespunzătoare.

Nu ne putem permite să pierdem copiii ce se nasc prematur, pentru care o clipă contează pentru toată viața. Vă lansăm provocarea de a participa la îmbunătățirea serviciilor acordate de această secție, împreună cu personalul medical dedicat, foarte bine pregătit și cu o experiență considerabilă în îngrijirea prematurilor și sfătuirea părințiilor acestora, cu rezultate vizibile de-a lungul timpului.

VIDEO

Fondurile vor fi folosite pentru modernizarea, reconfigurarea și refuncționalizarea spațiilor interioare fără modificări structurale, înlocuirea instalațiilor medicale și tehnice, dotarea cu instalații PSI a Sectiei de Neonatologie a Maternitatii Odobescu din Timisoara.

Mulțumim că alegeți să vă implicați!

Lista donatorilor

Ediții

Implică-te alături de noi cu idei, articole, proiecte sau financiar, fie cu cei 2% până la 3,5% direcționați personal fie motivând firma la care lucrezi să ne susțină cu cei 16% din impozitul pe profit.