0799 88 44 44

Tabăra Tătici și Copii

Alo! Tata! > Tabăra Tătici și Copii

Înscrierea se finalizează cu plata unui avans nerambursabil de minim 50 RON/persoană pentru taberele la cort. După înscriere, veți primi prin email informațiile necesare pentru plata avansului. Restul de bani se va achita cu maxim 14 zile înainte de începerea taberei.

Ce este tabăra?

Taberele organizate de Asociația Alo Tata împreună cu Asociația Bărbaților Creștini sunt o oportunitate extraordinară de a petrece timp semnificativ – tată cu copil sau familia întreagă.

Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, foc de tabără, timp de discuții – toate aceste ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației părinte-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

Pe parcursul celor 5 zile, îți vei putea cunoaște copilul mai bine, vei putea înțelege mai bine nevoile lui, dar vei învăța și lucruri noi de la alți tătici sau părinți.

La tabără pot participa tătici sau părinți împreună cu copiii lor cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani, iar locurile sunt limitate la aprox. 40 de persoane pe serie.

Toate taberele au loc la corturi, care înseamnă trăirea unei experiențe cu totul diferite decât viața trăită la oraș. Vom dormi în cort la ciripitul greierilor, și ne vom trezi cu lumina bătând pe prelata cortului! Împreună vom descoperi de aproape minunățiile creației lui Dumnezeu. Vom ajuta cu pregătirea mâncării și ne vom bucura de o hrană bună savurată în mijlocul naturii! Drumețiile, discuțiile și activitățile vor avea un alt aer, dar distracția va fi la fel! Locul de tabără este dotat cu toalete, dușuri (cu apă încălzită de soare) și curent electric.

Organizăm și anul acesta tabără de aventură pentru tătici și copii. Această tabără este pentru cei căror le plac drumeții lungi și grele, provocări noi și interesante, și activități cu multă adrenalină! Vârsta minimă recomandată pentru copii este de 12 ani. Într-una din nopți, vom dormi pe traseu în hamace (fiecare participant își aduce hamac) și vom face cățărare și coborâre în rapel. Numărul de locuri este limitat la această serie, pentru a putea desfășura activitățile în deplină siguranță.

Te interesează?

Înscrierea în Tabăra pentru Copii și Tătici 2020 se face online, direct pe pagina evenimentului.

Toate edițiile

Înscrieri Tabăra Tătici și Copii 2020

Înscrierea se face online și se finalizează cu plata unui avans nerambursabil de minim 50 RON/persoană pentru taberele la cort.

Implică-te alături de noi cu idei, articole, proiecte sau financiar, fie cu cei 2% până la 3,5% direcționați personal fie motivând firma la care lucrezi să ne susțină cu cei 16% din impozitul pe profit.