0729 991 196

Tabăra Tătici și Copii

Alo! Tata! > Tabăra Tătici și Copii

După înscriere, pentru confirmarea/ reținerea locului în tabără se achită un avans de 100 lei / persoană, NERAMBURSABIL. În caz de înscrieri peste numărul de locuri din serie, ocuparea acestora se face în ordinea achitării avansului.

Ce este tabăra?

Taberele organizate de Asociația Alo Tata împreună cu Asociația Bărbaților Creștini sunt o oportunitate extraordinară de a petrece timp semnificativ – tată cu copil sau familia întreagă.

Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, foc de tabără, timp de discuții – toate aceste ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației părinte-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

Pe parcursul celor 5 zile, îți vei putea cunoaște copilul mai bine, vei putea înțelege mai bine nevoile lui, dar vei învăța și lucruri noi de la alți tătici sau părinți.

La tabără pot participa tătici sau părinți împreună cu copiii lor cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani, iar locurile sunt limitate la aprox. 40 de persoane pe serie.

Toate taberele au loc la corturi, care înseamnă trăirea unei experiențe cu totul diferite decât viața trăită la oraș. Vom dormi în cort la ciripitul greierilor, și ne vom trezi cu lumina bătând pe prelata cortului! Împreună vom descoperi de aproape minunățiile creației lui Dumnezeu. Vom ajuta cu pregătirea mâncării și ne vom bucura de o hrană bună savurată în mijlocul naturii! Drumețiile, discuțiile și activitățile vor avea un alt aer, dar distracția va fi la fel! Locul de tabără este dotat cu toalete, dușuri (cu apă încălzită de soare) și curent electric.

 

Ești interesat să participi la tabără împreună cu copilul sau familia ta?

Înscrierea în Tabăra pentru Copii și Tătici 2023 se face online, direct pe pagina evenimentului.

Toate edițiile

Înscrieri Tabăra Tătici și Copii 2023

Înscrierea se face online, iar după înscriere se va achita un avans de 100 RON/persoană și nu se returnează.

Implică-te alături de noi cu idei, articole, proiecte sau financiar, fie cu cei 2% până la 3,5% direcționați personal fie motivând firma la care lucrezi să ne susțină cu cei 16% din impozitul pe profit.