17
Jul

ACTIVI-TATI NR.9

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 9

Dormiți în cort!

Dormitul în cort este o experiență ce ar trebui să fie împărtășită de către toți copiii măcar o dată!  Pregătirea meselor în aer liber, culcatul în sac de dormit, sunetul greierilor și ciripitul păsărilor… toate acestea sunt de neînlocuit!  Profitați de vacanța de vară în care copiii nu trebuie să se trezească devreme pentru școală, și ieșiți în natură cu cortul.  Faceți foc de tabără, gătiți la ceaun dacă aveți echipamentele necesare, și faceți baie în râu.  Cu siguranță, copiii își vor aduce aminte de tabăra lor în familie – chiar dacă mergeți doar pentru o noapte!

Dacă nu aveți transport sau finanțele necesare să ieșiți în concediu cu cortul, faceți o noapte specială de tabără acasă!  Puneți un cort în mijlocul camerei și dormiți acolo cu copilul, având grijă să vă spuneți unul altuia povești înainte de culcare!  Prăjiți bezele pe băț la aragaz și mâncați-le între biscuiți cu ciocolată, ca și cum ați fi la foc de tabără.  Orice experiență cu tata poate fi una specială – nu ratați momentul!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..