10
Jul

ACTIVI-TATI NR.8

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 8

Faceți picnic cu toată familia!

Toate propunerile din seria de „Activi-Tați” au de-a face cu petrecerea timpului împreună ca familie – iar mesele sunt un prilej ideal pentru aceasta!  Ca să fie și mai special, împachetați toată mâncarea și ieșiți cu ea la picnic.  Dacă este vreme bună, ieșiți în parc, sau, dacă aveți transport, mergeți într-un loc retras în natură!  Picnicul nu trebuie să fie doar la prânz sau seara – surprindeți-i pe copii într-o dimineață cu un mic dejun luat în natură!

Pentru copiii care fac mofturi la mâncare, luați timpul să pregătiți sandwichuri, clătite sau fructe aranjate în forme diferite, precum flori, animale, fețe zâmbitoare, etc. (Căutați „sandwich art kids” pe internet pentru idei!)

În vremea rece, puteți face un picnic chiar în casă – pregătiți totul ca și cum ați fi în aer liber, stând pe jos în jurul unei pături.  Copiilor le va plăcea schimbarea din rutină!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..