12
iun.

ACTIVI-TATI NR.4

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 4

Sărbătoriți împreună încheierea anului școlar! În această perioadă, se sărbătorește încheierea unui an școlar. Multe școli și grădinițe pregătesc o surpriză de la care, ca tată, nu îți poți permite să lipsești! Este o serbare în care copilul tău va cânta și va recita alături de colegii săi. De-abia așteaptă să te vadă în sală! Prezența ta îl va ajuta și îl va încuraja cum nimeni și nimic nu o poate face. Vrea să te facă mândru de el. Sigur va reuși, însă trebuie să fii acolo! Ia-o pe mama și bucurați-vă împreună de aceste clipe!

Sărbătoriți acest moment special și după programul de la școală sau grădiniță. (Dacă aveți copii adolescenți, s-ar putea să nu mai fie vorba de serbări, însă încheierea anului școlar tot merită o celebrare!) Poate mergeți în oraș la o înghețată, sau poate faceți o mică petrecere acasă, în familie. Amintește-i copilului tău că îl iubești și că ești mândru de tot ce a realizat în acest an școlar.

P.S. Nu uita să te asiguri că ai baterie la aparatul foto / telefon, precum și suficient spațiu de stocare!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..