11
Dec

ACTIVI-TATI NR.30

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 30

Confecționați felicitări pentru cei dragi!

În lumea noastră tot mai conectată prin internet, uneori uităm cât de multă bucurie poate aduce o scrisoare sau o felicitare!  Fă-ți timp înainte de Crăciun să pregătești împreună cu copiii tăi felicitări pentru oamenii dragi vouă. Bunici, mătuși, unchi, verișori… toți se vor bucura să primească o felicitare făcută de mână din partea copiilor!  Să nu uitați nici de ceilalți oameni cu care interacționați: învățători, profesori, colegi, vânzătorul de la magazinul de la colț, paznicul care vă salută frumos în fiecare dimineață…

Lasă-i pe copii să personalizeze felicitările cum vor ei – să-și pună creativitatea la lucru!  Pentru cei mici, imagini decupate din reviste pot fi un început bun, iar dacă adăugați sclipici sau abțibilduri, sigur va ieși o lucrare specială!  Cei mari pot să încerce tehnici mai complicate, precum quilling, origami, tehnica pop-up, etc.  Compuneți mesajul din interiorul felicitării împreună, și astfel copilul va învăța să își exprime aprecierea celor din jurul lui!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata.