27
Nov

ACTIVI-TATI NR.28

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 28

Numărați zilele până la Crăciun!

În multe țări, copiii au tradiția de a număra zilele până la Crăciun, începând cu 1 decembrie, folosind un calendar special. Instaurați această tradiție și în familia voastră, ca un mod de a vă pregăti împreună pentru venirea Domnului Isus. Adunați-vă în jurul calendarului în fiecare dimineață sau seara, ca să notați apropierea de ziua de Crăciun cu încă o zi!

Puteți găsi asemenea calendare în comerț – unele cu ciocolată în spatele ușițelor, altele cu imagini tematice. Însă, pentru un calendar cu totul special și unic, fabricați unul împreună!  Puteți folosi plicuri pentru fiecare zi, sau cutii mici învelite în hârtie de împachetat, în care să ascundeți mici cadouri. Sau dacă aveți talent și răbdare, puteți confecționa săculeți din material, agățându-le în brad sau de pe o creangă de lemn. Inspirați-vă online: căutați „Advent calendar” și apoi apucați-vă de lucru!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..