13
Nov

ACTIVI-TATI NR.26

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 26

Faceți o seară de karaoke acasă!

Acum că zilele sunt mai reci, avem tendința să stăm mai mult în căldura casei, mai ales seara.  Pentru a alunga plictiseala, faceți o seară de karaoke! Unii din noi nu considerăm că avem voce bună, însă distracția și bucuria copiilor nu vin din calitatea muzicală a reprezentațiilor, ci din faptul că tata este gata să se joace astfel cu ei!  Lasă de-o parte rușinea și distrează-te împreună cu copiii tăi, și veți avea o seară ne neuitat împreună.  Și cum altfel să îi ajuți pe copii să treacă peste emoțiile de scenă, decât oferindu-le ocazia să exerseze, și arătându-le că și tata cântă chiar dacă îi este greu?!

Alegeți melodiile preferate ale fiecărui membru din familie și cântați-le pe rând sau împreună!  Găsiți melodii de karaoke pe YouTube sau descărcați o aplicație specială pe telefon sau tabletă.  Sau doar puneți melodiile preferate de pe CD sau caculator, și cântați!  Improvizați un microfon dintr-o lingură de lemn sau o sticlă goală, iar dacă veți purta și haine haioase (peruci, haine de gală, costume speciale, etc.), distracția va fi și mai mare!

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..