23
Oct

ACTIVI-TATI NR.23

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 23

Bucurați-vă de frunzele toamnei!

Schimbarea anotimpului nu trebuie să treacă neobservată!  Profitați de timpul liber în acest weekend pentru a ieși afară și a căuta semnele toamnei în jurul vostru (le puteți vedea și în oraș!).  Căutați nuanțe diferite de frunze și adunați câte o frunză din fiecare culoare.  Câte culori diferite puteți găsi în același peisaj?  Căutați de asemenea nuci, alune, castane, ghinde și alte fructe ale toamnei.  Fiți atenți și la diferitele animale și păsări pe care le puteți vedea – poate zăriți o veveriță făcându-și proviziile pentru iarnă!   După ce ajungeți acasă, puteți face colaje folosind frunzele adunate.

Dacă aveți adolescenți sau copii mai mari, luați aparatul foto și ieșiți la plimbare.  Căutați peisaje frumoase, sau alegeți de acasă câteva cadre pe care vreți să le găsiți, de exemplu: cât mai multe culori de frunze, păsări și animale, oameni pregătiți de toamnă, lumină și umbre, etc.  Dacă vă ies poze reușite, de ce să nu le trimiteți la un concurs?

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata.