16
Oct

ACTIVI-TATI NR.22

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 22

Petreceți o zi fără tehnologie!

Tehnologia ne ajută prin nenumărate moduri, însă tuturor ne face bine să luăm o pauză de la gadgeturi din când în când! Desemnați o zi pe lună (sau chiar pe săptămână) care să fie „ziua fără tehnologie”.  În ziua respectivă, stingeți televizorul, închideți calculatoarele, laptopurile și tabletele, scoateți routerul din priză, puneți telefoanele pe silent și închideți-le într-un sertar… și apoi petreceți timp împreună!

Mergeți la plimbare fără să vă verificați mesajele în timp ce mergeți… și fără să postați poze pe Facebook de la plimbarea voastră!  Mergeți la un suc în oraș, fără să vă dați „check-in” sau să vă fotografiați prăjiturile!  Bucurați-vă din plin de ceea ce faceți, fără să fiți cu jumătate de gând la mediile sociale virtuale.  Fiți prezenți în activitatea pe care o faceți!  Construiți ceva împreună… creați o operă de artă… inventați un joc nou… sau pur și simplu stați de vorbă!

Nu uita că modul în care ne petrecem timpul vorbește despre prioritățile și valorile noastre adevărate.  Nu-i lăsa pe copiii tăi să creadă că munca și telefoanele sunt mai importante decât timpul petrecut cu ei.

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..