24
Jul

ACTIVI-TATI NR.10

Activi-Tați*

*Activități de făcut împreună cu tata!

Activi-Tați nr. 10

Priviți răsăritul soarelui!

Este o experiență minunată să privești răsăritul soarelui – și nu trebuie neapărat să fii la mare ca să te bucuri de ea!  Până și în oraș se poate urmări luminarea cerului de dimineață – la fel și la munte, sau la câmpie.  A privi răsăritul împreună cu tata va fi o amintire frumoasă în inima copiilor, care va rămâne peste ani.

Treziți-vă devreme și porniți din timp la locul din care veți privi răsăritul, ca să vă asigurați că nu pierdeți nimic. Luați cu voi bluze sau pături ca să nu vă fie frig, și câteva gustări sănătoase, în caz că vă este foame.  Fiți atenți la tot ce se află în jurul vostru – nu doar peisajul, ci și sunetele și mirosurile.  Puteți identifica păsările care cântă?  Dar insectele pe care le vedeți?

Încercați împreună să fotografiați ceea ce vedeți în fața ochilor.  Sau, încurajați-i pe copii să picteze acasă ceea ce au văzut.  Lipiți pozele și desenele într-un jurnal sau album cu amintiri.

Dacă faceți această activitate, ne-am bucura să aflăm și noi!  Faceți poze și încărcați-le într-un album pe Facebook, cu tag @Alo Tata..