Tabăra 2019

Anul acesta organizăm trei tipuri de tabără, toate la corturi în Munții Apuseni:

Tabără pentru familii (cu copii) la corturi 

Seria 1: 15-20 iulie

Seria 2: 22-27 iulie

Tabără pentru copii și tătici la corturi

Seria 3: 29 iulie – 3 august

Seria 4: 5-10 august

Tabără de aventură pentru copii și tătici la corturi

Seria 5: 12-17 august (Vârsta minimă a copiilor: 10 ani)

Ce este tabăra?

Taberele organizate de Asociația Alo Tata împreună cu Asociația Bărbaților Creștini sunt o oportunitate extraordinară de a petrece timp semnificativ – tată cu copil sau familia întreagă.

Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, foc de tabără, timp de discuții – toate aceste ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației părinte-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

Pe parcursul celor 5 zile, îți vei putea cunoaște copilul mai bine, vei putea înțelege mai bine nevoile lui, dar vei învăța și lucruri noi de la alți tătici sau părinți.

La tabără pot participa tătici sau părinți împreună cu copiii lor cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani, iar locurile sunt limitate la aprox. 40 de persoane pe serie.

Toate taberele au loc la corturi, care înseamnă trăirea unei experiențe cu totul diferite decât viața trăită la oraș.  Vom dormi în cort la ciripitul greierilor, și ne vom trezi cu lumina bătând pe prelata cortului!  Împreună vom descoperi de aproape minunățiile creației lui Dumnezeu.  Vom ajuta cu pregătirea mâncării și ne vom bucura de o hrană bună savurată în mijlocul naturii!  Drumețiile, discuțiile și activitățile vor avea un alt aer, dar distracția va fi la fel! Locul de tabără este dotat cu toalete, dușuri (cu apă încălzită de soare) și curent electric.

Organizăm și anul acesta tabără de aventură pentru tătici și copii. Această tabără este pentru cei căror le plac drumeții lungi și grele, provocări noi și interesante, și activități cu multă adrenalină!  Vârsta minimă recomandată pentru copii este de 10 ani. Într-una din nopți, vom dormi pe traseu în hamace (fiecare participant își aduce hamac) și vom face cățărare și coborâre în rapel. Numărul de locuri este limitat la această serie, pentru a putea desfășura activitățile în deplină siguranță.

 

Ce vom face în tabără?

În primul rând, vom petrece TIMP unii cu alții… părinți cu copiii, părinți cu ceilalți părinți, copiii cu ceilalți copii… ne vom cunoaște mai bine și vom descoperi lucruri noi și nebănuite unii despre alții!  Fiecare zi de tabără începe cu cafeaua tăticilor / părinților de dimineață, în care discutăm deschis despre provocările, problemele dar și bucuriile de a fi părinte.

Vom face tot felul de activități împreună de-a lungul zilelor.  Dacă vremea ne permite, vom face două drumeții lungi în două dintre zilele de tabără.  La noi, drumețiile sunt o adevărată aventură!  Învățăm să ne ajutăm unii pe alții, să ne încurajăm, și să nu ne dăm bătuți chiar și atunci când suntem obosiți sau descurajați!  Vom vizita locurile extrem de frumoase din jurul taberei și vom culege amintiri care vor dura o viață întreagă.

În celelalte două zile întregi ale taberei, vom face activități speciale în incinta taberei.  Avem pregătite multe jocuri și sporturi pe care le vom face afară.

 

Costul taberei

Costul de participare în tabără este de 240 RON/ persoană, care include mâncare și toate activitățile pe parcursul taberei. Participanții trebuie să își aducă cort, sac de dormit, etc.

Pentru familiile cu mai multi copii, se acorda o reducere de 100 RON pentru al treilea, al patrulea si al cincilea copil, astfel:

Tabără pentru copii și tătici:

  • Tata si copil – 480 RON
  • Tata si doi copii – 720 RON
  • Tata si trei copii – 860 RON
  • Tata si patru copii – 1000 RON
  • Tata si cinci copii – 1140 RON

Tabără pentru familii:

  • Tata si mama cu un copil – 720 RON
  • Tata si mama cu doi copii – 960 RON
  • Tata si mama cu trei copii – 1100 RON
  • Tata si mama cu patru copii – 1240 RON
  • Tata si mama cu cinci copii – 1380 RON

 

Înscriere și plata

Înscrierea se face online, AICI, și se finalizează cu plata unui avans nerambursabil de minim 50 RON / persoană pentru taberele la cort. După înscriere, veți primi prin email informațiile necesare pentru plata avansului.  Restul de bani se va achita cu maxim 14 zile înainte de începerea taberei.