O dimineață petrecută în familie, învățând squash și jucând jocuri de masă!

squash-793063_1920

Luna aceasta avem bucuria de a va invita la o noua activitate Alo Tata pentru toata familia!  In data de 19 noiembrie (peste o saptamana si doua zile), intre orele 10-14, va propunem sa invatam impreuna un sport nou, si anume squash (un fel de tenis indoor la perete)! Am inchiriat sala de sport de la The Squashers (Timișoara, Cal. Torontalului nr. 61, www.thesquashers.ro), unde vom gasi si instructori care sa ne explice sportul. Concomitent cu squash (vom juca cu randul, ca se oboseste repede), o sa jucam diverse jocuri de masa (gen sah, nu te supara frate, Scrabble, Monopoly etc.), iar apoi vom servi pranzul impreuna.

 

Iata ce trebuie sa stiti:

  • Costul participarii este de 10 RON per persoana pentru activitate
  • Pranzul se va comanda de la Pizzeria Giovanna (http://pizzeriagiovanna.ro/), iar fiecare familie isi va alege consumatia si o va plati personal. (Recomandam cu caldura pizza de la Giovanna, insa au si salate si mancaruri calde foarte bune)
  • Pentru squash, sa va imbracati sport, si sa aduceti incaltaminte sport fara crampoane. Este vestiar si dus.
  • Pentru partea de jocuri, va rugam sa aduceti jocurile voastre preferate de acasa (aducem si noi). Poate invatam ceva nou!
  • Pentru o organizare cat mai eficienta, va rog sa va inscrieti online aici sau prin telefon la Luci Marincu: 0720 335085.

 

Ne vedem sambata viitoare!

 

Echipa Alo Tata