Timișoara, Bacău, Iași, Oradea, Alba Iulia
10 Mai 2020
0799 88 44 44

Despre Noi

Alo! Tata! > Despre Noi

Introducere

Asociația Alo Tata a fost înființată în luna martie 2016 ca urmare a succesului evenimentului „Alo! Tata! e ziua ta!” din 2015. Toți cei 19 asociați sunt pasionați de scopul asociației – motivarea, educarea și susținerea taților în îndeplinirea rolului lor în creșterea copiilor.

Activitate

Principalul eveniment organizat de Asociația Alo Tata este cel cu ocazia Zilei Tatălui în România, în a doua duminică din luna mai. Primul astfel de eveniment s-a desfășurat în Parcul Copiilor din Timișoara, adunând aproximativ 5.000 de participanți pe parcursul întregii zile. În 2016, organizăm evenimentul în data de 10 mai, cu activități noi pentru toată familia. Tot anul acesta, îi sprijinim pe cei de la Valoarea Plus, care organizează acest eveniment la Bacău.

Perspectivă

Pe tot parcursul anului, pregătim activități, informații, sugestii și încurajări pentru familii – dar mai ales pentru tătici. Seria noastră de „Activi-Tați”, care se publică pe Facebook în fiecare vineri după-masă, dau tăticilor sugestii pentru activități distractive de făcut împreună cu copiii în weekend. Taberele de vară pentru tătici și copii sunt organizate în parteneriat cu Asociația Bărbaților Creștini, ce are o experiență de peste 8 ani în organizarea acestor tabere la munte. Dorim să lansăm inițiativa „Cafeneaua tăticilor” sau „sTați la cafea” – un club al tăticilor pentru inspirație și încurajare reciprocă, desfășurat o dată pe lună în Timișoara.

Implică-te!

Dacă vrei să te implici alături de noi și ești convins de necesitatea implicării taților în creșterea copiilor, vrem să te cunoaștem! Scrie-ne la office@alotata.ro!

Asociația Alo Tata

  • CIF: 35941234
  • RSA:23/2016
  • Sediul social: Ianova nr. 245A, Cam.2, Județul Timiș

Direcționează 2%!

Poți redirecționa 2% din impozitul pe venit. Descarcă formularul de mai jos și depune-l la agenția ANAF de care aparții.