0799 88 44 44

Despre Noi

Alo! Tata! > Despre Noi

Introducere

Asociația Alo Tata a fost înființată în luna martie 2016 ca urmare a succesului evenimentului „Alo! Tata! e ziua ta!” din 2015.
Toți cei 19 asociați suntem pasionați de scopul asociației și credem cu tărie că dezvoltarea sănătoasă a societății depinde de noi; de aceea ne adresăm bărbaților pentru binele femeilor și al copiilor.  O “mână” de oameni caracterizați de entuziasm, combinat cu vise mărețe, o ușoară doză de nebunie și mult altruism pentru că ne dorim să fim TAȚI responsabili și implicați în creșterea copiilor noștri.  Nu le știm pe toate, dimpotrivă mai avem multe de învățat, iar faptul că suntem împreună contează enorm.  Suntem motivați de reușite și eșecuri deopotrivă.  Învățăm unii de la alții, ne susținem reciproc și chiar ne cerem socoteală de angajamentele luate.  De ce toate astea?  Pentru că suntem conștienți și vrem să promovăm ideea că orice tată joacă un rol determinant în creșterea, educarea și dezvoltarea armonioasă a copilului său.  Prin implicare cu răbdare sau prin absență sau indolență modelăm destinele copiilor noștri, iar pentru a fi parte din amintirile de mâine ale copilului tău, TREBUIE să fii parte din viața lui azi!  Și încă ceva… s-o iubești pe mama lui, ajută enorm!

Scopul

Primul interval

Motivarea, educarea și susținerea taților în îndeplinirea rolului lor în creșterea copiilor.

Al doilea interval

Conștientizarea opiniei publice cu privire la importanța tatălui în creșterea, dezvoltarea și formarea armonioasă a copiilor, contribuind astfel la consolidarea familiilor și implicit la cea a societății și în special, motivarea, educarea, și susținerea taților în îndeplinirea rolului lor în creșterea copiilor.

Implică-te!

Dacă vrei să te implici alături de noi și ești convins de necesitatea implicării taților în creșterea copiilor, vrem să te cunoaștem! Scrie-ne la office@alotata.ro!

Asociația Alo Tata

  • CIF: 35941234
  • RSA:23/2016
  • Sediul social: Ianova nr. 245A, Cam.2, Județul Timiș

Direcționează 2%!

Poți redirecționa 2% din impozitul pe venit. Descarcă formularul de mai jos și depune-l la agenția ANAF de care aparții.