Mai multe activități găsiți și AICI.

Printre activitățile confirmate la Alo! Tata! e ziua ta, din 8 mai în Timișoara, menționăm:

poze pt site.014

Mașina Prieteniei – jocuri din lemn pentru toată familia

Ne bucurăm că și anul acesta, cei de la Mașina Prieteniei pregătesc atelierul cu jocuri din lemn pentru toată familia.  Copiii împreună cu părinții își pot dezvolta abilitățile spațiale și de rezolvare de probleme, în timp ce se bucură de cele 30 de jocuri captivante. 

 

Reprezentație Taekwon-do cu antrenorul Leahu Victor

Taekwon-do este o artă marțială coreană. Partea sportivă a acestei arte marțiale prezintă tehnici spectaculoase de luptă și autoapărare. Practicat de către oricine începând cât mai timpuriu (4-6 ani) imprimă sportivului nenumărate calități de care se bucură atât sportivul cât și cei din jurul acestuia, fie ei familie, prieteni, cunoscuți, etc. Cele mai importante calități dobândite dar și vizibile sunt: dezvoltarea armonioasă a corpului, disciplina, respectul, autocontrolul, creșterea încrederii în sine, analizarea și luarea deciziilor pe cont propriu în timpul cel mai scurt…

 

poze pt site.007

Cursă cu obstacole  – organizat de Asociația Alo Tata

La cursa cu obstacole, vei învăța să îți depășești limitele, să îți învingi teama și să perseverezi chiar și atunci când este greu! Cursa poate fi parcursă de adulți și de copii, iar anul acesta am adăugat obstacole noi! Vă așteptăm!

 

poze pt site.003

Zid de cățărat – organizat de Asociația Alo Tata

În siguranță și sub îndrumarea voluntarilor noștri pricepuți, vei putea urca până la nori (aproape)! Dezvoltă-ți agilitatea, coordonarea și curajul în timp ce cauți cele mai bune prize până sus!

 

curcubeul prieteniei

Atelierul de dezvoltare personală „Curcubeul Prieteniei”

Atelierul de Dezvoltare Personală „Curcubeul Prieteniei” reprezintă un loc în care copilul se poate manifesta în mod natural, autentic, unde se poate auto-descoperi și învăța cum să fie într-o relație, beneficiind de suportul, înțelegerea și căldura celorlalți membri ai grupului. La Alo! Tata!, vom face împreună activitatea numită: „Emoții exprimate prin culoare – Harta inimii” – pentru conștientizare și exprimare emoțională a copiilor și a părinților.

Echipa de traineri:

Psih. Simona Taloș – psiholog cu drept de liberă practică; consilier psihologic – formare în evaluarea și consilierea psihologică experiențială a copilului, adultului, cuplului, familiei și dezvoltare de grup.

Psih. Camelia Cărăbaș – psiholog cu drept de liberă practică; psihoterapeut / consilier psihologic – formare în evaluarea și consilierea psihologică experiențială a copilului, adultului, cuplului, familiei și dezvoltare de grup.