Printre activitățile confirmate la Alo! Tata! e ziua ta, din 8 mai în Timișoara, menționăm:

flat tire

NOU! – Atelier de mecanică cu Materom

Un atelier nou anul acesta va fi standul celor de la Materom, la care veți putea vedea prezentări a montării filtrelor și curelelor, urmate de concursuri cu premii, în care copiii și tăticii vor putea lucra chiar la motoare de mașini!

Biblioteca parintilor AloTata

NOU! Biblioteca Părinților cu Editura One Way

Anul acesta vom avea un stand amenajat cu cărți despre parenting – unde veți putea consulta cele mai noi și relevante cărți din domeniu! Cărțile nu vor putea fi cumpărate sau împrumutate, însă veți putea să le frunzăriți și să vă inspirați pentru următoarea vizită la librărie!

bun zumba

Zumba cu Claudiu Guțu

Începând cu ora 17:00, Claudiu Guțu va fi cu noi și vom face o oră de Zumba!  Veniți pregătiți să faceți mișcare pe ritm de dans!

Ciba_small_181 - de pus pe FB

NOU! – Atelier foto pentru familii – cu Creative Design by Kytty și 13th

Anul acesta, Darius Birsan de la 13th va face fotografii profesioniste pentru familii, într-un decor special amenajat de către Creative Design by Kytty!  

poze pt site.018

Centrul de Cultură și Artă a Județului Timiș

Cei de la CCAJT ne vor încânta din nou cu o reprezentație pe scenă în Parcul Copiilor, începând cu ora 11:00.  Îi așteptăm cu bucurie!

 

12489275_961743900527885_305397120635032287_o

Atelier de jocuri – Tabăra Creștină Brădățel

Pe parcursul zilei, cei care vizitează atelierul celor de la Brădățel se vor bucura de jocuri de echipă, în care strategia, planificarea și gândirea rapidă sunt tot atât de importante ca lucrul în echipă! Printre jocurile pregătite, amintim: Țintește țărușul, X și 0 activ, Contact și Săritul coardei în grup.

 

poze pt site.013

Teatru de păpuși, povești și jocuri – Alo!Copii

Alo!Copii este dedicat copiilor, oferind prin programele sale calitate vieții prin activități educativ-recreative! Așadar, la Alo!Tata, echipa Alo!Copii va fi prezentă cu un spectacol de teatru de păpuși, super jocuri de echipă pentru copii și părinți cu parașuta colorată și povești de neuitat!